Sape klik sini memang baik...

31 December 2010

TaHuN 2011...SaYa NaK....

salam semua



disebabkan cik hana kite ni bertanyakan azam tahun baru zue
maka, zue nak wat lak entri pasal azam tahun baru ni..

belajar rajin-serajinnya
yang ni penting giler.kene set sebagai 1st priority.zue nak lulus professional exam 1. kalau boleh tak mahu repeat paper atau kene viva..INSYAALLAH

nak bercuti dengan famili
yang ni dalam perancangan je. zue ingat nak bawak famili pergi bercuti selepas habis pro exam. harap2 abah setuju la..hehe

memantapkan kemahiran
hehe..kemahiran pe tu ye?? zue nak mantapkan skill memasak boleh tak?? yang ni pun penting gak ni.. sebagai persediaan..hehe. lagi satu zue nak mantapkan lagi penguasaan english..nak bagi tajamkan lagi eh

mahu jadi insan yang baik
bukan la bermaksud sebelum ni zue insan yang tidak baik. no..no.. tapi nak jadi lebih baik dari sebelum2 ni. nak jadi anak yang baik, akak yang baik..semuanya yang baik la (^__^)


hah..tu je la kot azam zue..biar sikit je azam tahun ni asalkan dapat ditunaikan.

2 comments:

Hana said...

eh, azam kita dekat2 je ni.. hehe. tp yg belajar tu, kita xda la..

Zuraifah Zulkuflee said...

@hana
hehe...tiap2 tahun azam same je kot

Letak Link Blog Anda Di Sini