Sape klik sini memang baik...

05 December 2010

DuE DaTe

salam semua....

last friday, pas habis kelas, terus ke Mid Valley. niat nak tengok cerita Narnia..sekali penuh la plak. cerita Rapunzel pun same gak..yang da pun tayangan malam. malas nak amik tayangan malam, kang kene bersusah payah jawab soklan ngan pak guard

bukannya pe,
kat kolej zue ni leceh skit...balik lambat skit kene jawab 1001 soklan
siap kene tunjuk kad resident skali..mmmm...jauh skali berbeza masa blaja kat ukm dulu

k la...back to our topic
so, amik tayangan petang dalam kul 4.30 gitu..cepat habis boleh cepat balik (^___^)


cerita ini mengisahkan peter (robert downey jr) yang on da way balik umah tuk menyambut 1st kelahiran baby beliau. masa kat airport, ntah camne leh terserempak ngan mamat ala2 terencat skit iaitu ethan (zach galifianakis). bermula dengan tertukar bag, kene blacklist tak leh naik plane hinggalah mereka berdua ni terpaksa travel bersama tuk balik ke LA. bermacam2 situasi dan dugaan mereka tempoh..selebihnya korang tengok la sendiri (^__^)

KLIK SINI tuk tengok trailer

cerita ni ok la...lawak tu memang la lawak. tapi agak banyak gak babak yang tak sepatutnya. biasalah filem omputeh.. suka dengan lakonan robert downey jr. selamba dan bersahaja je..


p/s--->masih mencari masa tuk tengok cerita Narnia..

3 comments:

Fyzal said...

tah bila la ada masa nk tgk.. cam best je citer ni.

Honey Lalala said...

Narnia xbest ler. yg best pon 1st series tu je. 2nd series cam xbest je. :( tgk ngangkung ar bez! :D

Tuan Auz said...

Wah xpasan pon ada cite ni...hehe. lama gile aku tak usha movie nih...sebok mende ntah .... narnia nmpk best... ada kawan tgk rapunzel dia cakap best!

Letak Link Blog Anda Di Sini