Sape klik sini memang baik...

30 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

salam semua...

buat kali pertamanya, zue nak join giveaway la (^___^) 
GA ni anjuran MAMA KEMBAR 3
thanks akak zunaida sebab tag zue tuk join GA ni..nama kami pun dah dekat nak samakan..hehe

 

syarat2 penyertaan seperti berikut :


1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. *done
    
2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! *done

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". *done


4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.
*done

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.


6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post. *done

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer. *done

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011



hadiah pun gempak2 gak terutama telekung travel. comel je beg telekung tu..



Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel
  Hadiah Ketiga: Telekung Travel



p/s---> kalau zue menang, zue nak bagi hadiah ni kat emak (^___^)

5 comments:

Journey of Youth said...

apasal lak tag jyouth88 nie?semua adiah dia barang2 keperluan pompuan je.igt blh share2 la.cis sungguh sengal kamu nie

Zuraifah Zulkuflee said...

@jyouth88
ala jyouth ni..try je la..mane tau kot menang leh bagi orang tersayang kan kan??

toyolkiut said...

wah..
sempoi adiahnye..
good luck!

Zuraifah Zulkuflee said...

@toyolkiut
hehe...mekaceh toyolkiut

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck!

Letak Link Blog Anda Di Sini