Sape klik sini memang baik...

06 December 2010

TanDas YanG PeLik

salam semua...

gambar ni zue amik kat kolej zue
cuba korang perhatikan gambar ni betul2


tandas dimana dindingnya adalah cermin dan boleh dilihat dari tempat lain..
zue rasa cam pelik je..tak pernah lak jumpa tandas camni..
korang pernah jumpa tak??

maybe kalau nak guna , kena letak tirai kot..
hoh...kalau tak sempat nak pasang tirai camne plak?
tak pasal2 orang lain dapat free show..


p/s--->target harini, zue nak habiskan study microb (^___^)

5 comments:

Sofia Aimd said...

free show bebeh! haha. kena letak tirai tu. kolej saye pon lebih kurg cmtula. memang kena letak tirai.

KiN said...

itu kedai jual brg tandas kot...sbb tu de display kt situ..HEHE

F.A. said...

haha skodeng2.

acepa weet said...

nie mmg bes kalu skodeng.toilet laki ke pmpn neh hahah

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. cam best je skodeng toilet ni. siyesli sangat pelik. betul ke itu tandas? ke bilik pameran je? hihi ;P

Letak Link Blog Anda Di Sini