Sape klik sini memang baik...

01 January 2011

sTyLe YoUr HiJaB

salam semua
kali ni zue ditag oleh atin tuk join kontest ni plak
sekadar mencuba nasib dan suka2 je (^___^)

 

kat bawah ni adalah antara syarat2 penyertaan..banyak betul syarat2 die..hehe

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3) tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat , tak akan reject awal2,tapi dinasihat dulu..

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog

3)yang paling penting mestila letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri tu ^^

4) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

5)dah siap tu submit la post  kat COMMENT box

6)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

7)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

selepas berhempas pulas mencari gambar...zue nak letak gambar ni la..

bersama adik dhirah masa hari raya 2010

simple je tudung zue..
nak fesyen lebih2 zue tak pandai la..

zue nak tag

p/s---> (^___^)

2 comments:

manna_salwa said...

salam tahun baru..

neway, good luck with the contest ye..

^_^

Zuraifah Zulkuflee said...

@manna_salwa
thanks (^___^)

Letak Link Blog Anda Di Sini