Sape klik sini memang baik...

05 January 2011

Amaran: Ini bukan entri lucah!!!

 salam semua

hari tu  zue da siarkan gambar orang lelaki yang penisnya semacam je kan...
KLIK SINI tuk refresh memory korang
mesti korang nak tau kenapa dia jadi macam tu kan??

sebenarnya itu adalah jangkitan yang disebabkan oleh bakteria Treponema pallidum. bakteria ni menjadi punca bagi penyakit sifilis. pekebenda la ni?? tergeliat tak lidah nak sebut eh?? ianya adalah sejenis penyakit yang disebarkan melalui hubungan seksual...

puncanya...senang je...

perubahan kelakuan dalam hubungan seksual.. owh...sekarang ni bukan setakat bangunan je yang moden tau, hubungan seksual pun dah moden tau.. kalau dulu, laki-prempuan adalah normal.. tapi sekarang ni, laki-laki perempuan-perempuan pun da gak. kalau dulu masuk dari depan je..tapi sekarang ni dah da stail oral dan anal..*hoho...sorry ayat cam tak sopan je*

bertukar2 pasangan pun leh menigkatkan lagi risiko. contoh adalah pelacur dan pelanggannya. pelanggan tu akan dapat full pakej.. katakan A tidur dengan B. B da penyakit sifilis. so, A akan mendapat jangkitan ni. A pula akan tidur dengan C. C akan terkena gak. kalau C dah kahwin, pastu ehem.. ehem.. dengan isteri die.. isteri dia akan dapat pulak. ditakdirkan pula, isteri C ngandung, baby tu plak akan dapat..

baby yang tak tau pe2 pun kene gak.. 'hadiah' dari parents
jadinya...penyakit ni tiada kesudahannya...
sayangnya..kalau dah terkena penyakit ni. ianya akan menjadi teman baik korang, kekal dalam tubuh selama-lamanya..

bukan setakat yang bawah tu terjejas, seluruh badan leh terjejas
 
muka pun kena gak..disebabkan arus kemodenan.. *ayat tak leh tahan*

tu sebabnya.. homoseksual, pelacur, seks bebas diharamkan. mmm...maybe diorang ni tak tahu kesannya. memang la masa tu semua nikmat je..tapi selepas itu, tiada lagi nikmat hanya kesakitan je tau


p/s---> entri  ini sekadar perkongsian ilmu je.. 
p/s---> thanks mr.google bagi gamba cun melecur

update : atas nasihat readers, zue dah removekan gamba tersebut

11 comments:

JR Shoppe said...

Gambar yg satu tu... yg paling atas tu, tak siar, tak leh ke? Itu gambar dlm kain...malu nak tengok..

Apapun mengenai penyakit2 kelamin ni, memang satu info yg bagus, sebab ramai remaja kita yg ingin mencuba akhirnya merana...

Miecyber said...

Kesian kat baby yang tidak bersalah tu...


Presiden Mahmoud Ahmedinejad lelong kereta peribadi demi rakyat

Cik Kira said...

sedih tgok budak tuh

nina syakina said...

wah.... congratss... awk sgt berani paparkan entry mcm nihh... hihi... nina mmg tak berani nk tulis bnda2 mcm nih... *blushing

Wan Gerrard said...

hmm jgn rosakkan masa epan anak sendiri nanti, sama-sama ambil pengajaran ^_^

Fadzli Amir said...

Info yang baik...

Huszaini said...

dalam Al-Quran dah ada... tapi nak buat juga.. tu dapat bala...

saya straight, saya ok .. hehehe

Kembang Perawan 3288 said...

Info yg baik. aishh sptot nye msok dlm TV iklan cm nie. kan2. bukan setakat rokok je.

KizZ said...

Aishh gelinya gambor tu..
So golongan yang berkenaan out there..
Beware..!

Jom sini,
Lepas gian oh

Mr. TN_SkY said...

huuu..........gud..stu peringatan untuk golongan diatas! =_=

wanacesh said...

nh la akibatnyer bler ikut nafsu dan membelakangkan hukum tuhan,,nuzubillah,,ksian kt anak2

Pertama kali ikut contest!! (hakhakhak!)

Letak Link Blog Anda Di Sini