Sape klik sini memang baik...

11 January 2011

Hari tanpa seluar panjang di New York

gile la free show....hehehe
Wah mcm2 la orang puteh nie. Ade2 je diaorg nie budaya n gaye hdp diaorg.

Nie terbaru diaorg wat Hari Tanpa Seluar Panjang. So pe maksudnye tue? Korang mesti faham kn? Maksudnye say 'NO' to seluar panjang N pakat ramai2 pakai seluar pendek n some of them just pakai seluar dalam je. Diulangi 'seluar dalam' ye.

Mak aii diorg nie dah la pakai seluar pendek gie keje, kelas or pe2 la. Memang sah2 x rase segan diaorg nie, ye la kalau beramah mesra di tempat awam pun normal, nie kan pula pakai seluar pendek...apa sgt la kan.

Tapi maselahnye nie kan musim sejuk....boleh lak pakai seluar pendek, lagi la sejuk. Ish2 diaorg nie, lemak tebal ke hape. Bukannye setakat 20 degree celcius, sejuk mcm dalam peti ais tue.

Agak2 korang la kalau d Malaysia yg aman damai nie, sape yg untung kalau wat kempen mcm nie, Laki ke Pompuan? Ha jawab ye...hehehe.

Nak bace berita nie, klik sini

p/s---> Wah dpt free show la....

6 comments:

lemolemo said...

free show.. tawu xpe..haha..XD

Shaheila Malek said...

Ish peliknya dorang,...dah lah sejuk...

Atin said...

entah pape dorang ni...
pastu nnti org malaysia sibuk duk tiru gaya2 mcm nih..haih...

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

Shahrin Oppa said...

ada dalam youtube..
dieorg buat mcm ni jgk..
dlm train..bukak seluar depan org ramai...

Mr. TN_SkY said...

macam xde arah la plak buat macam nie....ahahaha

Letak Link Blog Anda Di Sini