Sape klik sini memang baik...

09 November 2010

SuNggUh TiDak adiL!!!

salam...

semalam bermulanya block urinary system
1st lecture adalah anatomy. not bad la..belajar tentang kidney dan ureter.semua benda nak dibebelkan dalam masa 1 jam..fahamnya tak tau la (^___^)

yang tak bestnya semalam
dapat new timetable..sangat sangat la tidak puas hati dan tidak adil
ada ke patut cuti raya haji hanya 1 hari je??kami hanya bercuti pada hari rabu je
bayangkan la..kelas hari selasa tu habis pukul 4 petang. pastu esok petangnya dah nak balik kolej dah...aduh...diorang ni tak fikir ke? sian pada budak yang tinggal jauh..alamatnya tak balik raya la jawabnya

zue pulak tak tau la nak balik ke tak...
sebabnya hari khamis tu ada tutorial dan review
tak balik kang..kot banjir la plak PJ ni kang...hehe


p/S--->rasa cam nak ponteng je kelas hari khamis dan jumaat tu

p/s--->result test ari tu dah kuar..still lulus tapi jatuh skit berbanding 1st test dulu

2 comments:

Your Humble Servant said...

Kat perlih, hari raya haji cuti 2 hari...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

saya stat cuti sem da..hehe



btw..

do folow me yeah..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Letak Link Blog Anda Di Sini