Sape klik sini memang baik...

29 November 2010

I'm BacK!!!

salam...

lame giler tak update blog. zue da banyak cerita tapi bab nak menaip tu yang malas. berat je jari nak taip...hoho

pagi tadi, zue dah pun selamat menjawab minitest 1 bagi blok urinary system. nak kate susah tu tak da la susah sangat..kalau baca nota, memang confirm dapat jawab..hehe

7 subjek dalam 1 system...pengsan!!

rabu ni plak da seminar epidemiology. setiap student kene present pasal 1 penyakit kat Malaysia ni. zue dapat tajuk MELIOIDOSIS...satu benda pun tak cari lagi ni..parah parah

jumaat depan plak, da minitest 2. aduyaiii....tu la lumrah hidup student. hampir tiap2 minggu da test. tak da test da tuto... macam la kalau dah keje nanti ye??


p/S--->petang ni tak da klas...tapi nak kene siapkan slide melioidosis

2 comments:

aTan aHmad said...

Post terbaru: Loading blog lembap??

Jangan malas k...

-sollehahn- said...

anda berjaya dapat header percuma
sila isi form ni dengan subjek "free header"
http://sollehahn.com/contact-us/

Letak Link Blog Anda Di Sini