Sape klik sini memang baik...

18 August 2010

TriP to PaGoH 2

salam..

ni sambungan entri yang lepas
hari ahad pagi, dalam pukul 9 dah check out dan gerak ke Nasuha Herbs and Spices

owh...rupa-rupa ni tempat kilang mak siti tu..mano la den nak tau..hehe

sampai sane je terus mendaftar dulu..amik pakej je. harga RM10 tuk penerangan dan plantation tour..makanan sendirian berhad (^___^)

kami difahamkan pada hari tu, da geng biker dari singapore nak datang...terpaksa la kami join skali ngan diorang

ni mase dengar penerangan dari staff kat sane..kusyuk den donga eh..

pas dengar penerangan, kiteorang dijemput makan kat restoran herba..masyukk den koba
sebabnye...makanan kat sane memang tangkap leleh.. sumenye da campuran herba

cantik design die. nak masuk kene tanggal kasut tau..masyuk je kaki pijak lantai

menu pada hari tersebut

zue makan nasi ayam herba..sedap wehh. tapi sup die kurenggg skit. ewww..sup herba!!!
tak mampu zue nak abiskan..sape yang suka sup tu memang licin la..zue tolak ke tepi je sup tu

teh herba yang ntah pe rase die..tapi habis gak zue minum

fresh oren terbaik dari ladang!!!!

pas makan, kami pergi ke display room tuk amik gamba produk herba sebagai bukti tuk report dan poster presentation nanti...


P/s---> entri kali ni da banyak part. korang layan je la... (^___^)


2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tgk air tu terus terasa dahaga..

Zuraifah Zulkuflee said...

hehe...mukadimah b4 bkk pose

Letak Link Blog Anda Di Sini