Sape klik sini memang baik...

18 August 2010

TriP to PaGoH 1

salam...

walaupun cite ni dah lama basi even dah berkulat pun, zue nak gak jaja cite ni kat sini
sila rujuk entri INI

kami berenam bertolak ke Pagoh pada pukul 9 pagi, sabtu 20 June.. cehh, cite 2 bulan lepas zue jaja kat sini (^___^)
dari Petaling Jaya ke Pagoh mengambil masa lebih kurang 4 jam..lenguh duk lame-lame dalam kete. tapi bukan zue yang drive ye..tapi Mr.A yang drive..hehe
mase on da way, singgah jap kat restoran jejantas Ayer Keroh..sempat gak la kiteorang makan A&W
sampai kat Pagoh dalam kul 1 tengah ari tapi check in hotel pukul 2..terpaksa la kteorang pergi jalan-jalan dulu..

kul 2 check in hotel. Mr.A dah book bilik awal-awal kat Riverview Hotel. harga pun tak la mahal sangat sebab mase tu da promotion. tu yang dapat murah..
amik 3 bilik. 1 room for girls, 1 room for mr.A and 1 room for Dayah's parents.
gamba kat hotel tak da la..kepenatan sangat.

laluan ke bilik..ni je yang mampu amik gamba..hehe

rehat-rehat jap. pastu dalam pukul 4, zue dan Mr.A kuar pergi umah mak cik kat Labis
sebabnya my famili da kat sane ziarah pak cik..
kaki pak cik patah sebab da orang langgar mase bertugas..tapi skang ni dah ok dan dah leh jalan pun

duk umah mak cik tak lame pun..dalam kul 7 malam, zue gerak balik ke hotel
sampai hotel pun dalam pukul 9 lebih..


P/s---> nantikan sambungan entri ni ye!!!

2 comments:

Un Phat Lee said...

amenda kat karpet tu?emmm. XD

Zuraifah Zulkuflee said...

da benda ke???
xnmpak la da pe2

Letak Link Blog Anda Di Sini