Sape klik sini memang baik...

02 February 2010

PatCh AdAm

salam...
pagi tadi da sesi tayangan video
tengok cite ni....


ok gak la cite die...
konon2 prof suh tengok nak bagi dak2 ni semangat skit la...
jangan jadi cam HOUSE sebab ego tinggi...
[cite house ok pe prof...]

sebelum ni pon dah banyak kali kene tengok cite
then kene jawab soklan based on cite ni
aritu cite ER..pening gak la nak fahamkan
bukannye pe pon...mane la zue minat cite tu
[kalau cite house ok lak gak...kipas susah mati tau]
mase tengok cite tu, nak kene ingatkan name watak2 die
then kene fahamkan konflik yang berlaku la...aiyoo...
xpe2...dah lepas dah pon...huhu

ni zue nak listkan nape cite ni bez:
  • cite ni based on true story ye...xdo nak reka2 yo.
  • kedua, semangat die memang giler2 la..die masuk med school mase umo 30-an. kalau korang nak tau,die sedar cite2 tuk jadi dr. mse die dimasukkan kat hospital sakit jiwa
  • ketiga, cara die rawat pesakit lain dari lain...maksdnye, ubat still guna gak la tapi lebih pada tuk menggembirakan pesakit
  • keempat, die rawat pesakit free of charge ye...kalau kat malaysia da orang cam die ok gak..xda la orang merungut2 kos rawatan mahal
  • last sekali....cite ni memang KLAKA...scene kat wad mental memang sempoi

P/s--->jumaat ni da seminar pasal human cloning..kene present lorh

2 comments:

♥ αγα ίδαγα♥ said...

best x cite ni? cite lame eh zue?
kalo best nk try tengok jgak..hehe

gudluck tuk present..kne present jgak kamis ni..aduu (- -|||)

Zuraifah Zulkuflee said...

bez la gak cite ni..
ni cite lame...released thn 1998
tapi sempoi la cite die
cuba la tengok..
berbaloi2...

gud luk tuk present gak

Letak Link Blog Anda Di Sini