Sape klik sini memang baik...

24 October 2009

BerHabUk SuDaH!!!

salam...
lamenye xpost pe2 entri...
bukannya pe...bz skit la sejak mula blaja kat tempat baru ni..
lagipon kat sni xda wireless kt blik..ni pon naseb la da broadband

baru sebulan blaja sni...ok la gak kat sini..
mula2 agak janggal la gak nak suaikan diri kat sini
mane xnye...malay kat sini minoriti ye..
mase kat UKM dulu, malay la majoriti
tapi tu kisah pon...datang sini pon nak blaja
lagipon diorang sume ok la =)

sini zue ringkaskan pe yang berlaku dalam sebulan ni ye

  • naseb baik la orientasi die xteruk. igtkan cam mase matrik atau mase uni dulu...tdo sampi 2 3 pagi..fuh lega.. mula kul 8,habis kul 5 pm.. =P
  • baru je duk sini dak dapat pengalaman baru, mane xnye, mase gempa bumi kat Padang, bangunan kat sni 'menari-nari' la plak..takut wooo...kat Batu Kikir mane la da umah bergoyang2..bangunan tinggi pon xda..dah la bilik level 6..mau x takutnye..
  • dalam 1 minggu kat sni dah homesick ye.. =P.. ye la zue mane la leh jauh2 ngan famili.mase kat Bangi dulu pon, sebab da kaklang..da gak la famili dekat2..sini sorang2 je..hehe...
  • kene wat assignment english ala2 cam tesis..tapi dipanggil research paper kat sini. kene selidik pe2 penyakit, tulis n present..bab ni yang malas skit... english zue kureng skit la.. sape2 leh tolong??? =P
  • zue dah jarang balik umah...caye x?? ye la dari umah ke sini 3 jam la perjalanan..xlarat den do...kalau cuti panjang baru la balik umah..

tu je la kot...kalau da pe2 nanti zue cite lagi ye...

p/s: hujung minggu yang BORING!!

1 comment:

alhaqimi said...

haha...ganbatee zu!!

kira ok la zu kat damansara tue..wan kat ipoh nie...ayakss...

tapi xpela..sume sbb cita-cita kan...teruskan berusaha, wan dah nak exam module musculoskeletal next week...haha..fening.

nak beli buku semua g kamal jer.. murah =]

Letak Link Blog Anda Di Sini