Sape klik sini memang baik...

11 March 2011

E.X.A.M!!!

salam semua

rasanya lama dah zue tak post apa2 kan... sekarang ni dah masuk sem 4..sem yang sukar, getir dan mencabarkan..

serius ni korang... sem ni zue rasa cam double trouble...oopppsss.. rasanya bukan tu je kot.. lebih dari trouble double.. sem ni gak la tekanan semakin bertambah. silap hari bulan kalau tak pandai tangani stress, mau hilang semangat rasanya

untuk pengetahuan korang ni, sem ni zue da 2 exam besar. pertama cam biasa la, exam final. kedua tak lain tak bukan pro exam. pro exam ni la yang menentukan sama da zue leh masuk clinical year atau pun tak.. cam ngeri je...huhu


exam ni semua pada bulan 7.. pas tambah tolak bahagi darab, da 4 bulan je lagi nak ngadap 2 exam ni.. wahhh...4 bulan tu kejap je kan.. banyak benda lagi nak kena study ni..


 p/s---> hafal muscles a.k.a otot (@__@)

3 comments:

shafiq ahmad said...

you can do it..ganbatte

Imzainieyzulkipli said...

lama x ngadap exam!
sbb saya dah keje!
wee!

fittiariri said...

gudlark chayok2

Letak Link Blog Anda Di Sini