Sape klik sini memang baik...

26 September 2010

BerHaBuk Lagi!!

salam...

lama betul zue tak post apa-apa kat blog ni kan...berhabuk lagi blog ni kan
nak kata busy tu busy gak la. sekarang ni pun kelas dah mula..
banyak benda nak dibuat. lagi-lagi sekarang ni zue dah tahun 2
topik pun makin susah dan mencabar jiwa raga (^___^)

untuk sem 3 ni je perlu belajar 3 sistem dan 1 non block subjek...
hohoho...ditambah pula 1 subjek LAN...mau tak super duper busy
  • Gastro intestinal tract and nutrition
  • Urogenital sytem
  • Reproductive system
  • Epidemiology (nonblock subject)
  • Malaysian studies (LAN subject)
bila baca blog orang lain, semua masih dalam mood raya lagi
semua orang masih bercerita tentang raya.. zue dah hilang mood raya. tahun ni rasanya cam tak raya je pun. sebabnya, kelas bermula raya ke 4.. mane tak hilang mood raya. orang lain duk masih beraya lagi, kami kat sini dah mula belajar..

tapi tu sebagai permulaan je..bila dah keje nanti silap ari bulan kene raya kat hospital
itu la dinamakan pengorbanan... betul tak??


P/s---> zue dah tukar broadband yang baru!!! say hello to MAXIS!!!

3 comments:

Hana said...

mesti zue paling suka tajuk reproductive system kan? hahaha

Zuraifah Zulkuflee said...

haha....mane hana tau ni...malu la i

Philip Esmaquel said...

tnx for following me on twitter :D

Letak Link Blog Anda Di Sini